Diensten

MARTSON is een ervaren logistiek dienstverlener voor zowel bulkmaterialen als goederen. We hebben uiteenlopende oplossingen voor gespecialiseerd transport; van kiepers tot silo’s. Naast de logistieke dienstverlening bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het inschakelen van een gekwalificeerde veiligheidsadviseur en voor het uitvoeren van gasdetecties. Door ons jarenlange ervaring, kunt u ons gerust ‘Masters in Movement’ noemen.

Logistieke dienstverlening

MARTSON is een logistiek dienstverlener met uiteenlopende specialisaties. Zo vervoeren en kiepen we bulkvrachten in 20ft, 30 ft, 40ft en 45ft zeecontainers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vervoer van containers voor verhuizingen ‘over seas’ en beschikken wij over opleggers voor koeltransport en silo’s voor het opspuiten van ondermeer daktuinen.

Met ruim 70 eigen vrachtauto’s en een team van ruim 100 vaste medewerkers vervoeren wij dagelijks vrachten door heel Europa. Wij zien transport als topsport en zijn daarom altijd met ons vak bezig; 24 uur per dag en 7 dagen per week. Uw vracht is bij ons daarom in de juiste handen!

Containervervoer

MARTSON vervoert 20ft, 40ft en 45ft zeecontainers van en naar de havens in Rotterdam en Antwerpen. In de zeecontainers worden zowel bulkvrachten als vrachten op pallets vervoerd.

We beschikken ook over gensets bij het vervoer van containers.

Bulktransport

Wij zijn van oudsher gespecialiseerd in het vervoer en kiepen van zeecontainers. Grote ladingen bulk kunnen daarmee snel en gemakkelijk gelost worden. Dit kunnen basisgrondstoffen zijn zoals turf, cocopeat of boomschors, maar ook metaal, houtsnippers of andere losse materialen. De kiepers zijn zodanig uitgevoerd dat zowel 20ft, 40ft en 45ft containers gekiept kunnen worden. Wanneer de hoogte van een loslocatie niet toereikend is, hebben wij walking-floors tot onze beschikking.

Tautlinertransport

Wij beschikken over verschillende tautliners met en zonder meeneemheftruck. Hiermee kunnen wij uiteenlopende transporten verzorgen.

Daktuinen opspuiten

Om substraat voor daktuinen te lossen, is in een silo-oplegger aangeschaft. Naast het opspuiten van substraat voor daktuinen kan de silo ook ingezet worden voor het vervoer en lossen van andere poeder- of korrelvormige producten zoals bolletjes piepschuim, graan, veevoer, etc.

Verhuizingen

D&W Trans is gespecialiseerd in het vervoer van containers voor verhuizingen.

Koeltransport

We beschikken over opleggers uitgerust met een generator ten behoeve van stroomvoorziening voor Reefer-containers. Dit zorgt voor een constante temperatuur omdat de koelmotor continue kan blijven draaien.

Veiligheidsadviseur

Volgens de ADR Wetgeving is een transport bedrijf verplicht om een veiligheidsadviseur aan te stellen. Bij MARTSON hebben wij een gekwalificeerde veiligheidsadviseur in huis. De expertise van deze veiligheidsadviseur kan ook door derden worden ingezet op incidentele basis, bijvoorbeeld bij vragen over ADR Wetgeving en bij het opstellen van een ADR jaarverslag.

Daarin staat hoe de ADR regelgeving is toegepast binnen de desbetreffende transportonderneming. Wij zijn hierin uiterst professioneel, flexibel en betrokken. Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten.

Gasdetectie

Desgewenst kan MARTSON na aankomst in de haven een gasdetectie uitvoeren op locatie. Deze gasdetectie is verplicht bij fysieke controle door douane (FYCO). MARTSON beschikt over de juiste apparatuur en kwalificering als gasmeetdeskundige om de gasdetectie vakkundig uit te voeren.

Extra services

Naast de gangbare diensten kunt u bij ons ook terecht voor IT koppeling waardoor administratieve handelingen worden vereenvoudigd. En kunnen wij u zelfs bijstaan als het gaat om promotie op de weg! Indien wenselijk kunnen wij opleggers beplakken met uw communicatie-uiting of huisstijl. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Contact us