Logistiek manager

Vanwege gezonde groei en ambitie zijn wij ter aanvulling op ons managementteam op zoek naar een besluitvaardig:

Logistiek manager

Locatie                                    De Lier

Functie                                   Logistiek manager

Opleidingsniveau                 HBO/ WO

Dienstverband                      Fulltime

Doel van de functie:

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, optimaliseren en faciliteren van logistieke processen en systemen binnen Martson. Dit met als doel om onze belofte naar de klant binnen de bestaande afspraken op een zo kosteneffectieve, efficiënte, gestandaardiseerde en foutloze wijze vorm te geven. Samen met het team zorg je ervoor dat het hele proces goed verloopt en zij hun werk op een fijne en efficiënte manier kunnen uitvoeren.

Taken en verantwoordelijkheden:

Dagelijks aansturen van de logistieke operatie en het planteam; Ontwikkelen van medewerkers via een duidelijke ambitie, communicatie en leiderschap; Eindverantwoordelijk voor de optimale inzet van mens & middelen en daarmee bepalend voor het gewenste serviceniveau aan onze opdrachtgevers; Opzetten en onderhouden van een logistieke organisatie die competent is om de marktvraag effectief en efficiënt in te vullen; Sparringpartner voor directie over optimalisatie van logistieke processen en organisatie; Implementeren en toetsen van vernieuwende transportdiensten; Integreren van duidelijke informatiesystemen binnen de processen om direct inzicht te krijgen in de actuele situatie en logische kwaliteitsnormen; Onderhouden en optimaliseren van contacten met klanten en dienstverleners.

Wat heeft Martson jou te bieden?

Martson kunnen wij omschrijven als een dynamische en sportieve organisatie, waar teamwork centraal staat. Deze sportiviteit komt terug in onze wekelijkse sportclinics en sportieve uitjes door het jaar heen. Mogen wij jou uitdagen?

Herken jij je zelf in onderstaand profiel?

Als logistiek manager heb je kennis en ervaring in Supply chain management en affiniteit met transport. Je functioneert op HBO/WO werk- en denkniveau en beschikt over analytische vaardigheden. Je geeft leiding aan het planteam en uitvoering aan de operatie. Je bent hierbij een voorbeeld voor het team en draagt de bedrijfscultuur uit. Je overziet processen, risico’s, kansen, consequenties en weet hier prioriteiten in te stellen. Je bent in staat strategische keuzes te maken en deze op directieniveau te beargumenteren en vervolgens naar het team uit te dragen. Je weet hoofd- en bijzaken, feiten en meningen gescheiden te houden en hebt een helikopterview.

Enthousiast geworden?

Durf jij deze uitdaging met ons aan te gaan? Mail je CV en motivatie naar: hbuitelaar@martson.nl

Meer bedrijfsinformatie is te vinden op www.martson.nl of bel voor vragen met Hugo Buitelaar 06 147 97 000.