Samen sterk voor Team Westland

Zaterdag 29 mei hebben we met elkaar 4330 km gefietst! Per kilometer sponsoren we, als werkgever, 50 cent. Wat neerkomt op €2.165,-. We ronden dit af op €2.500,-. Daarnaast heeft Hans van Buuren € 400,- Tekno tegoedbonnen gedoneerd. Het totale sponsorbedrag komt daarmee op €2.900,-. Dit bedrag is door Jaap en Dirk Vreeken overhandigd aan Xander en Wim Vis, onderdeel van Team Vis. Zij zamelen geld in voor Team Westland.

De fietstour is voor het derde jaar georganiseerd en wordt gereden te nagedachtenis van Denis Vis, mede-oprichter van D&W Trans. In totaal deden er  66 fietsers mee. De jongste is Suus van der Ende (9 jaar), de twee oudste rijders zijn Wim Vis en Hans van Adrichem allebei uit 1950. De meeste kilometers die zaterdag gereden zijn, staan op naam van Isabelle de Graaf en Piet Hein Horstmeier. 

Er werden verschillende persoonlijke records verbroken en bijzondere prestaties geleverd. Zo reed Hans Vreeken voor het eerst in zijn leven meer dan 100 km en Kees de Koning legde 100 km af waarvan een groot deel over het strand. Johan Paauwe heeft zich aardig in het zweet gewerkt door op zijn mountainbike 50 km mee te doen met wielrenners en in Italië heeft de vriend van Vera Vreeken 156 km gefietst.

Al met al is er door iedereen die mee deed, een geweldige prestatie neergezet en we hopen volgend jaar nog meer fietsers aan de finish te verwelkomen. Jullie kunnen alvast 18 juni 2022 met potlood noteren, want dan gaan we het evenement herhalen en afsluiten met een gezellige BBQ. 

Foto’s van het event zijn te vinden op:
https://myalbum.com/album/gkUteHzyvuSv